De smart electric drive met een actieradius tot 160 kilometer

De smart electric drive is vanaf nu leverbaar bij ons. smart is het enige merk die het volledige productengamma elektrisch beschikbaar heeft.
Met de smart electric drive kies je niet zomaar een elektrische auto. Je kiest de elektrische auto die perfect bij je past: een tweezitter, vierzitter of cabrio. Want als enige autofabrikant biedt smart alle modellen ook met elektrische aandrijving aan.
Elk model is een echte smart: dynamisch en wendbaar voor perfecte rijeigenschappen in de stad. De elektromotor levert een dynamisch acceleratievermogen, en dat merk je al meteen op de eerste meters.

De smart electric drive heeft 4% bijtelling. U rijdt deze stadsauto al vanaf € 23.995,-.
smart fortwo electric drive


 • Separaat aangestuurde driefasen-synchroonmotor
 • Actieradius NEDC 160 (km)
 • 60/81 (kW/pk)
 • Topsnelheid 130 km/h

smart fortwo cabrio electric drive 


 • Separaat aangestuurde driefasen-synchroonmotor
 • Actieradius NEDC 155 (km)
 • 60/81 (kW/pk)
 • Topsnelheid 130 km/h

smart fourfour electric drive 


 • Separaat aangestuurde driefasen-synchroonmotor
 • Actieradius NEDC 155 (km)
 • 60/81 (kW/pk)
 • Topsnelheid 130 km/hDe eerste impressies van de nieuwe smart electric drive.

De eerste impressies van de nieuwe smart electric drive.

Wie een nieuwe weg voor de weg door de stad zoekt, heeft lef, ideeŽn en innovatiekracht nodig. Dat deze in het DNA van het merk verankerd liggen, heeft smart keer op keer bewezen – vooral met de smart fortwo. Ontworpen als ultracompacte, elektrische stadsauto, verovert de tweezitter van smart als electric drive van de vierde generatie binnenkort de steden.

En dit model staat niet op zichzelf: als enige fabrikant ter wereld biedt smart alle modellen ook met elektrische aandrijving aan.


smart fortwo electric drive
– stroomverbruik (gecombineerd): 12,9 kWh/100 km, CO2-emissie (gecombineerd): 0 g/km. Staat open voor de energie van de stad.

Alle elektrische auto's zijn vrijwel geruisloos. En waar kun je dat beter beleven dan in een cabrio? Het is een uitzonderlijke ervaring om niet meer dan een zacht geruis te horen terwijl je met geopend dak geniet van het stadse leven. Daarom is het des te verbluffender dat de smart fortwo cabrio electric drive de enige elektrische cabrio op de markt is.


smart fortwo cabrio electric drive
– stroomverbruik (gecombineerd): 13,0 kWh/100 km, CO2-emissie (gecombineerd): 0 g/km.

 Power voor vier.

Een echte e-volution: de nieuwe generatie elektrisch aangedreven modellen is niet alleen als tweezitter leverbaar, maar ook als vierzitter. Met de smart forfour electric drive staan alle deuren voor je open: je kunt je rijplezier met maar liefst drie passagiers delen. Voor afdoende ruimte zorgen bovendien de innovatieve readyspace stoelen achter, die eenvoudig en snel kunnen worden weggeklapt.


smart fourfour electric drive
– stroomverbruik (gecombineerd): 13,1 kWh/100 km, CO2-emissie (gecombineerd): 0 g/km.

 Elektrische voertuigen – disclaimer

De actieradius van dit voertuig werd gemeten op basis van de officiŽle opgelegde NEDC (New European Driving Cycle). De resultaten van deze test, die in een laboratorium-omgeving wordt uitgevoerd, kunnen bijgevolg afwijken van de werkelijke actieradius en van het werkelijke verbruik van het voertuig. De reŽle actieradius en verbruik van het voertuig zijn afhankelijk van meerdere factoren zoals, zonder dat deze opsomming limitatief is: het gebruik van het voertuig, de rijstijl, de laadtoestand van het voertuig en de batterij, de weersomstandigheden en de buitentemperatuur. Het is niet uit te sluiten dat de werkelijke actieradius van het voertuig als gevolg van het specifieke praktijkgebruik en externe factoren met 30% of meer van de opgegeven (NEDC) testwaarde kan afwijken . Voor alle bijkomende informatie kunt u terecht bij onze verkoopadviseurs. Deze kunnen u helpen om een voertuig te kiezen dat aansluit bij uw behoeften.


Heeft u vragen over de smart electric drive? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.